S.S.S / Site Haritası
 
+90 242 244 31 03 +90 530 036 25 31  
ANASAYFA   HAKKIMIZDA   ARAÇLARIMIZ   TRANSFERLER   İLETİŞİM ULAŞIM  
 
     HİZMETLERİMİZ
 
   
       HİZMETLER
Antalya Merkez Rent a Car
Beldibi Rent a Car Firması
Lara Rent a Car | Adrese Teslim
Konyaaltı Rent a Car
Otogar Rent a Car
Kundu Rent a Car Servisi
Antalya Belek Rent a Car
Kundu Araç Kiralama
Otel Rent a Car Firmaları
Antalya Lara Kiralık Araç
Lara - Kundu Araç Kiralama
Konyaaltı Araç Kiralama
Aksu Rent a Car
Beldibi Araç Kiralama

Otel Rent a Car Firmaları - ANTALYA

   Türkiye’nin en önemli turistik merkezi kabul edilen Antalya, yurt dışından ve yurt içinden gelen misafirleri ağırlamak için yıllardır oteller üzerinde çalışma yapmaktadır. Dünya ve Avrupa standartlarında kaliteye ve hizmete sahip olan bu oteller genelde deniz kenarında kurulmuştur. Antalya merkezi, Lara, Kundu, Belek, Beldibi, Kemer, Side, Alanya gibi turistik merkezlerde yoğunlaşmışlardır.

otel rent a car Antalya

 

  Antalya otelleri içerisinde bazı hizmetler standart haldedir. Özellikle büyük ve beş yıldızlı diye anılan otellerde; disko, restoran, havuz, sauna-hamam, spor salonları, çocuk eğlence merkezleri ve rent a car ofisleri gibi daha birçok hizmet verilmektedir. Oteller içinde değişik aktivitelerin yanı sıra, yerel ve yabancı sanatçıların konserleri ve gösterileri vardır. Kış aylarında bu otellerin yaklaşık yüzde 40’ı kapanmaktadır. Kapanmayan oteller ya köklü otellerdir, ya da spor ve kongre için seçilmiş yerlerdir. Belek bölgesinde ki oteller başta olmak üzere, golf ve futbol için tercih edilen oteller mevcuttur. Buralarda, özel turnuvalar düzenlenmekte ve dünyaca ünlü sporcular ağırlanmaktadır. Kış aylarında ise, kurumsal veya özel şirketler ve firmalar kongrelerini veya toplantılarını bu otellerde gerçekleştirmektedirler. Bu büyük (beş yıldızlı) otellerin yanı sıra, daha küçük ama kaliteli oteller, butik tarzı oteller ve pansiyonlarda faaliyet göstermektedir. Her ekonomide konaklama imkânı bulunan bu otellerde yaz aylarında doluluk oranı yüzde yüze ulaşır ve yer bulmak imkansız hale gelir. Son 1-2 yıldır, ülkemizde ve çevrede meydana gelen olumsuz olaylar, az da olsa turizme gölge düşürmüştür. Bu nedenledir ki, oteller ve diğer konaklama yerleri, değişik zamanlarda kampanyalar düzenleyerek, misafir edinme yoluna gitmektedir. Antalya’nın gezilecek yerleri genelde birbirine yakın noktalardadır. Bu yüzden tatil veya başka amaçlarla buraya gelenler mutlaka diğer turistik yerleri gezme ihtiyacı hissederler. İşte tam da bu noktada rent a car firmaları devreye girmektedir. Bazı otellerin içinde faaliyet gösteren rent a car ofisleri olmasına rağmen, araştırmacı insanlar genelde internet üzerinden araç kiralama yolunu tercih etmektedirler. Gerçek olan şu ki; otelde bulunan rent a car firmaları, diğer firmalara nazaran fiyatlarını biraz daha yüksek tutmaktadırlar.

  Antalya merkez ve diğer turizm yerlerinde ki otellere adrese teslim rent a car hizmeti veren ANTALYA RENTAL CARS, bulunduğunuz otele kadar aracınızı getirerek size teslim etmektedir. Dilediğiniz yerden de teslim etme imkânı sunmaktadır. Antalya Havalimanı ve merkez ofislerinden ihtiyaçlarınıza cevap veren firmamız, rent a car sektöründe oldukça köklü bir geçmişe sahiptir. Bünyesinde bulunan değişik marka ve modelde ki araçlarımızdan herhangi birini tercih etmeniz mümkündür. Bunu yapmak için rezervasyon formunu doldurmanız yeterlidir. Daha etkili bir iletişim için bizi arayarak da aracınızı talep edebilirsiniz.

       

 


 
ANA SAYFALAR
Ansayfa
Hakkımızda
Araçlarımız
İletişim Bilğileri
Antalya Hakkında
Transferler
S.s.s
Site Haritası
Kiralama Koşulları
MAKALELERİMİZ
Klasik Araba Kiralama.
Klasik Araç Kiralama - Chevrolet Belair 1956
Klasik Araba Kiralama - Chevrolet İmpala 1978
Klasik Araba Kiralama - Chevrolet İmpala 1967
Klasik Düğün Arabası Kiralama - Chevrolet 1957
Oto Kiralama Antalya
Antalya Rent a Car
Otomatik Araç Kiralama
SOSYAS AĞ / ULAŞIM
Adres : Gençlik Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi 35 C Muratpaşa / Antalya
E - mail : info@antalyarentalcars.com
Twitter/antalyarentalcars
Facebook/antalyarentalcars
Google Plus/antalyarentalcars
Linkedin/antalyarentalcars
İnstagram/antalyarentalcars
Copyright 2010 © Antalya Rental Cars Ltd .Şti TÜRKİYE / ANTALYA +90 530 036 25 31