S.S.S / Site Haritası
 
+90 242 244 31 03 +90 530 036 25 31  
ANASAYFA   HAKKIMIZDA   ARAÇLARIMIZ   TRANSFERLER   İLETİŞİM ULAŞIM  
 
     HİZMETLERİMİZ
 
   
       HİZMETLER
Antalya Merkez Rent a Car
Beldibi Rent a Car Firması
Lara Rent a Car | Adrese Teslim
Konyaaltı Rent a Car
Otogar Rent a Car
Kundu Rent a Car Servisi
Antalya Belek Rent a Car
Kundu Araç Kiralama
Otel Rent a Car Firmaları
Antalya Lara Kiralık Araç
Lara - Kundu Araç Kiralama
Konyaaltı Araç Kiralama
Aksu Rent a Car
Beldibi Araç Kiralama

Merkez Rent A Car- ANTALYA

    Akdeniz’in kıyı şeridinin en güzel şehirlerinden olan Antalya, yaklaşık 600 kilometrelik deniz kıyısına sahiptir. Antalya, hem bu coğrafi konumu ve hem de tarihi yollar üzerinde oluşu sebebiyle, insanlık var olduğundan bu yana tam bir cazibe merkezi haline gelmiştir. Bilinen en büyük uygarlıklara zaman zaman ev sahipliği yapan Antalya, tarih ve doğanın buluştuğu ender yerleşim yerlerinden biridir. Özellikle Antalya Merkez, tarih, deniz, eğlence ve doğasıyla hemen insanı kendisine çeker.

antalya merkez rent a car

   Antalya Merkez’de bulunan tarihi yapılar, deniz sahili boyunca uzanan plajlar, etrafını çevreleyen dağlar ve eğlence merkezleri, bu yere olan seyahat taleplerini bir hayli artırır. Antalya’ya yakın yerlerdeki turizm merkezleri de, seyahat etmek için oldukça kısa mesafededir. Buraları gezip görmek için, rent a car firmalarından faydalanmak en güzelidir. Seyahat ve tur firmaları da, günlük geziler düzenlemektedir. Antalya Merkezinde faaliyet gösteren rent a car firmalarının bir çoğu, şehre dağınık şekilde ve otellere yakın noktalarda ofislere sahiptir. Genelde Işıklar Caddesinde toplanmış olsalar da, her ilçe ve semtte bulmak mümkündür. Teknolojinin gelişmesi ile beraber, internet üzerinden araç kiralamak yaygın hale gelmiştir. Artık birçok rent a car şirketi, adrese teslim olarak kiralık araba hizmeti de sunmaktadır. Bu nedenle, gezerek rent a car firması aramak yerine, oturduğunuz yerden herhangi bir rent a car şirketine ulaşmanız mümkündür. Antalya merkez konuşlu rent a car firmalarının bazılarının, Antalya Havalimanında da ofisleri bulunmaktadır.

ANTALYA Merkez rent a car

  Kurumsal ve yerel birçok rent a car firmasının yer aldığı Antalya’da, en çok hizmet verilen kitle ise, dışarıdan Antalya’ya gelenlerdir. Yabancı ve yerli turistlerin yaz aylarında yoğun olarak ziyaret ettiği Antalya, kış aylarında bu yoğunluğu kaybetmektedir. Antalya Merkezde rent a car firmalarından hizmet almadan önce, iyi bir araştırma yapılarak, bilinen veya güvenilir firma/şirketlerden araç kiralanması yapmalıdır.

  Antalya Havalimanı ve Merkez ofislerinden sizlere yardımcı olmaya çalışan ANTALYA RENTAL CARS firması, havalimanı, otogar ve oteller ile, diğer adreslere araç kiralama hizmeti sunmaktadır. Ekonomik, dizel, benzinli ve otomatik araç çeşitleri ile sizlere en iyi ve güvenli araba kiralamayı hedefleyen firmamız, sorunsuz bir seyahat için sizlere günün her saatinde hizmete hazırdır. 

   Eğer Beldibi'n de tatil yapıyorsanız, Beldibi Araç Kiralama ANTALYA Makalemizi okumadan araç kiralamayınız.

 


 
ANA SAYFALAR
Ansayfa
Hakkımızda
Araçlarımız
İletişim Bilğileri
Antalya Hakkında
Transferler
S.s.s
Site Haritası
Kiralama Koşulları
MAKALELERİMİZ
Klasik Araba Kiralama.
Klasik Araç Kiralama - Chevrolet Belair 1956
Klasik Araba Kiralama - Chevrolet İmpala 1978
Klasik Araba Kiralama - Chevrolet İmpala 1967
Klasik Düğün Arabası Kiralama - Chevrolet 1957
Oto Kiralama Antalya
Antalya Rent a Car
Otomatik Araç Kiralama
SOSYAS AĞ / ULAŞIM
Adres : Gençlik Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi 35 C Muratpaşa / Antalya
E - mail : info@antalyarentalcars.com
Twitter/antalyarentalcars
Facebook/antalyarentalcars
Google Plus/antalyarentalcars
Linkedin/antalyarentalcars
İnstagram/antalyarentalcars
Copyright 2010 © Antalya Rental Cars Ltd .Şti TÜRKİYE / ANTALYA +90 530 036 25 31