S.S.S / Site Haritası
 
+90 242 244 31 03 +90 530 036 25 31  
ANASAYFA   HAKKIMIZDA   ARAÇLARIMIZ   TRANSFERLER   İLETİŞİM ULAŞIM  
 
     HİZMETLERİMİZ
 
   
       HİZMETLER
Antalya Merkez Rent a Car
Beldibi Rent a Car Firması
Lara Rent a Car | Adrese Teslim
Konyaaltı Rent a Car
Otogar Rent a Car
Kundu Rent a Car Servisi
Antalya Belek Rent a Car
Kundu Araç Kiralama
Otel Rent a Car Firmaları
Antalya Lara Kiralık Araç
Lara - Kundu Araç Kiralama
Konyaaltı Araç Kiralama
Aksu Rent a Car
Beldibi Araç Kiralama

Belek Rent a Car - ANTALYA

  Belek Rent A Car - antalya

 

  Antalya Belek, Serik ilçesi sınırları içinde, küçük ve ormanlık bir beldedir.Kundu, Kadriye ve Boğazkent turizm merkezleri ile çevrili olan Belek, Antalya il merkezine doğusunda kalır ve şehir merkezine 47 kilometre mesafededir. Çam ormanları ile kaplı olan Belek, yaklaşık beş kilometrelik deniz sahiline sahiptir. Sera ve balıkçılık ile geçinen yerli halk, şimdi ki durumda tamamen ekonomisini turizme dayamıştır.  

  Dünyaca bir üne sahip olan Belek, geçtiğimiz zamanlarda uluslar arası toplantılara ev sahipliği yaparak ününe ün katmıştır. Küçük bir belde merkezi vardır. Burada, turizme dayalı hediyelik eşya, giyim mağazaları, yöresel yiyecek ve giyecek, deri ve kıymetli maden üzerine tasarlanmış iş yerleri bulunur. Kamuya ait binalar, rent a car ofisleri, alış-veriş yerlerinin de unutmamak gerekir. Genellikle, her şey dahil sistemle çalışan oteller hizmet verir. Bunların az bir kısmı denize sıfır konumdadır. Beş yıldızlı oteller genelde yaz aylarında tam dolu olur. Seyahat ve tur firmalarından faydalanarak buralarda tatil yapmak daha ekonomik olmaktadır. Daha uygun fiyatlara küçük oteller ve pansiyonlar da bulunur. Hatta günlük kiralanan villa tipi evler de en çok tercih edilenlerdendir. Belek ve çevresini gezmek için faydalanacağınız rent a car ofisleri, bazı oteller içerisinde hizmetlerini sunarlar. Ancak, yapılacak küçük bir araştırma ile, dışarıda hizmet veren rent a car firmalarının daha ucuz fiyatla araç kiraladığını fark edersiniz.

BOĞAZKENT RENT A CAR

  Antalya’nın Serik İlçesine bağlı olan Boğazkent tatil Merkezi, Antalya Havalimanı'na 39 km, Antalya merkeze 50 km ve Serik İlçesine 8 km uzaklıktadır.  Belek tatil merkezine ise 17 km. mesafede olan Boğazkent, turizm açısından yapılan yatırımlar sonucu, toplam 16 adet 5 yıldızlı otele sahiptir. Bu otellerin yanın sıra, daha küçük otel ve pansiyon türü konaklama yerleri vardır. Ayrıca Boğazkent içinde günlük veya haftalık olarak kiralanan villa türü evlerde mevcuttur. Çoğu zaman Belek ile beraber anılmasına rağmen, kendi adını sıkça duyurmaya başlamıştır. Denize sıfır konumundaki otelleri, misafirlerine sakin, sessiz ve tertemiz bir kıyı boyunca tatil imkânı sunmaktadır. Rent a Car firmamız, Boğazkent’te bulunan otel ve diğer adreslere araç kiralama hizmeti vermektedir. Günün her saati, Antalya Havalimanı, Antalya Otogar veya Boğazkent’te ki otelinize aracınızı teslim ediyoruz.

  Boğazkent otellerinden bazıları şunlardır; Alva Donna Exclusive Hotel & Spa,  Aydınbey Famous Hotel, Crystal Family Resort, Siam Elegance Hotels&Spa, Crystal Paraiso Verde Resort, Crystal Waterworld Resort & Spa, Vera Club Hotel Mare, Sherwood Dreams Resort, Sensimar Resort Boğazkent, Dyadom Hotel, Belek Beach Resort Hotel, Kirman Hotels Belazur Resort & SPA, Dionis Hotel Resort & Spa

BELEK'e Nasıl gidilir?

  Antalya Otogar'dan geldiyseniz eğer, Otogar içinde bulunan ilçeler terminalinden direkt olarak Belek'e giden otobüslere binmeniz mümkündür. Antalya içinde bulunuyorsanız; Meydan veya Son durak diye tabir edilen mevkiiden, her 20 dakikada bir Belek veya Kadriye otobüslerine binebilirsiniz. Antalya Havalimanında bulunuyorsanız, Havalimanı yanından geçen ANTALYA-SERİK yolu üzerinden Belek otobüslerinden faydalanabilirsiniz.

 

  Antalya Kundu tatil merkezinde bulunan oteller, Kundu'ya ulaşım, ğlence yerleri ve Kundu Rent a Car firmaları hakkında çok daha geniş bilgiler verilen sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


 
ANA SAYFALAR
Ansayfa
Hakkımızda
Araçlarımız
İletişim Bilğileri
Antalya Hakkında
Transferler
S.s.s
Site Haritası
Kiralama Koşulları
MAKALELERİMİZ
Klasik Araba Kiralama.
Klasik Araç Kiralama - Chevrolet Belair 1956
Klasik Araba Kiralama - Chevrolet İmpala 1978
Klasik Araba Kiralama - Chevrolet İmpala 1967
Klasik Düğün Arabası Kiralama - Chevrolet 1957
Oto Kiralama Antalya
Antalya Rent a Car
Otomatik Araç Kiralama
SOSYAS AĞ / ULAŞIM
Adres : Gençlik Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi 35 C Muratpaşa / Antalya
E - mail : info@antalyarentalcars.com
Twitter/antalyarentalcars
Facebook/antalyarentalcars
Google Plus/antalyarentalcars
Linkedin/antalyarentalcars
İnstagram/antalyarentalcars
Copyright 2010 © Antalya Rental Cars Ltd .Şti TÜRKİYE / ANTALYA +90 530 036 25 31